SZOLÁRIUM

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  szOLÁRIUM  I  c-studio


Szolárium

Egészséges és igényesen barnított bőr. Sokan nem tudják, de a szolárium nem csak barnít, hanem néhány bőrbetegséget is enyhít, akár kiegészítő kezelés is lehet ízületi bántalmakban szenvedőknek. Mielőtt úgy döntünk szolárium látogatásra adjuk a fejünket tájékozódjunk kicsit. Pontosan miért is szeretnénk szoláriumba menni, mi a célunk vele, az adott szolárium milyen csöveket és gép típusokat használ, és az biztosan jó lesz-e nekünk.


Ne hidd el mások állítását vakon

Mielőtt szoláriumba mennél, ne hidd el vakon azt amit mások mondanak, hanem alaposan nézz utána mit is szeretnél elérni, és milyen hatékonyan, milyen tartósan. Összegyűjtöttük a különböző szoláriumok és csövek előnyeit és hátrányait.

MIRE FIGYELJEK SZOLÁRIUM HASZNÁLATKOR

Tiszta legyen a bőrünk és smink ne legyen fenn. Alkalmanként és lassan szoktassuk bőrünket a szolárium géphez. Bőrradír használatával a bőr egyenletesebben jut a mesterséges napfényhez, emellett fontos a megfelelő hidratálás, főleg a szolárium után. Soha ne viseljünk közben ékszereket és védjük a szemünket minden esetben.

MIRE JÓ A SZOLÁRIUM

A legfontosabb, hogy nálunk a székesfehérvári szolárium jó minőségű Ergoline géppel és VadBarna csövekkel működik. Erőteljesen fokozza a D-vitamin termelést és enyhíti az ekcéma és a pikkelysömör tüneteit. A mélyre ható UV sugárzás tartósan és intenzíven barnítja a bőrt és ez mellett jót tesz ízületi problémákra is.


SZOLÁRIUM SZÉKESFEHÉRVÁR - VAD BARNA

Az országban a legjobb minőség és legjobb ár! Ergoline szoláriumgép és VAD Barna szoláriumcsövek a legjobb párosítás. Intenzív és mélyen hatoló UV nem csak ultra gyorsan és tartósan barnít, hanem kifejezetten egészséges is. Látogass el a C-STUDIOba Székesfehérváron és szolárium gépünk tedd próbára. Az biztos, hogy a környéken nincs jobb szolárium Székesfehérváron.